1881.no mottar hvert døgn nye telefonnumre og oppdatert informasjon på eksisterende navn og telefonnummer (skjuling, sletting, portering og reservasjon) fra de ulike teleoperatørene (Telenor, Telia, Ice, Phonero, Unifon, Talkmore ect). Hvis du ønsker å endre informasjonen som du finner på ditt navn/nummer ved søk på 1881.no bør du i første omgang ta kontakt med din teletilbyder og deretter endre via Min 1881. Skulle du møte på noen problemer ved innlogging eller annet, er kundeservice her for å hjelpe deg. Kontakt oss på nummer 8008 1881 og velg det tastevalget som passer deg.

Skulle du finne informasjon om ditt navn eller telefonnummer på 1881.no til tross for at du skal ha reservert dette, er det viktig at du tar kontakt med kundeservice på telefon 8008 1881. Det er alltid en forklaring på hvorfor det fremdeles gir treff ved søk og de vanligste årsakene er:
1. Der du selv har lagret navn og telefonnummer via vår selvregistrerings-løsning/kontaktskjema og dermed oppdateres ikke denne oppføring mot den informasjonen som står registrert hos en teleoperatør.
2. Det kan ha skjedd et heng ved oppdateringen av informasjonen fra teleoperatøren og til oss.

1881.no viser kun den informasjonen vi mottar fra teletilbyderne og hvis noe er registrert feil, viser vi naturlig nok dette hos oss. Vær obs på at, teletilbyderne ikke alltid oppdaterer informasjonen verken mot Folkeregisteret eller Brønnøysundregisteret. Flytter du/din bedrift må du derfor ta direkte kontakt med teleoperatøren din for adresseendring. 

Det tar toppen 24 timer fra vi mottar oppdatering fra din teletilbyder til endringen er synlig i 1881 sine opplysningstjenester. Ved spesielle tilfeller kan vi selvfølgelig være behjelpelige med å skjule informasjon i løpet av inneværende dag.
Vi minner om at, skulle navnet og telefonnummeret ditt ha blitt påført en reservasjon, har ikke vi tilgang til å oppheve denne reservasjonen og du må ta kontakt med din teletilbyder.
Tiden det tar er umulig å si da det alltid vil være forskjell fra operatør til operatør. Hovedregelen er at vi får daglige endringer men det kan selvsagt være forskjellig.

Hvis du søker på et navn eller telefonnummer på våre sider og det ikke kommer et resultat, kan dette skyldes at vi ikke har telefonnummeret i vår base eller at telefonnummeret skal være reservert mot nummeropplysning hos opplysningstjenestene. Verken vi eller andre opplysningstjenester får lov til å utgi informasjon på et telefonnummer og navn som har blitt reservert fra en teleoperatør.