Vet du allerede hvilken nettadresse du ønsker å bruke? Vi hjelper deg med å finne et passende domene, og registrerer dette på ditt organisasjonsnummer slik at det ligger trygt så lenge dere ønsker å benytte det. Vi passer selvfølgelig på at dette fornyes hvert år.
Det eneste du trenger å gjøre er å bekrefte hvilket domene du ønsker.

Har du allerede et domene du ønsker å beholde kan du selvsagt bruke det. Du kan sjekke om du allerede har noen domener knyttet til ditt organisasjonsnummer i Norid sitt oppslagsverk. På deres sider kan du også lese enda mer om domener.

Om du har et domene fra før velger du selv om du ønsker å flytte dette over til oss, eller beholde det hos tidligere leverandør. Dersom du ikke ønsker å flytte det sender vi deg og din leverandør informasjonen dere trenger for å få siden på nett, eller du kan gi oss innloggingsinformasjonen slik at vi kan lansere den for deg. Da kan du selvfølgelig gå inn å endre passord etter vi har vært inne dersom du ønsker det.

Er du usikker på om du vil flytte domenet ditt eller ikke, hjelper en av våre rådgivere deg gjerne med å ta den beste avgjørelsen for deg, og svarer på eventuelle spørsmål. Har du f.eks. mange e-poster knyttet til domenet ditt kan det kanskje lønne seg å la det ligge hos eksisterende leverandør.