Vi selger komplette nettsidepakker som inkluderer domene, sikkerhetssertifikat og e-post. Når vi lager nettsider tenker vi alltid på søkemotoroptimalisering, at siden er universelt utformet, mobiloptimalisert og responsiv. Det vil si at nettsiden din tilpasser seg skjermen til brukeren, og du trenger ikke bekymre deg for at siden endres, eller at viktig informasjon forsvinner ut av skjermbildet. Den vil også være brukervennlig, enkel å forholde seg til og skape konverteringer.

Alt dette er ikke bare viktig for brukeropplevelsen, men det er også noe søkemotorer som Google og Bing vektlegger. Dermed blir siden din enklere å finne for de som leter etter deg, eller dine tjenester.

Dersom du ønsker innsyn i Google Analytics kontoen din gir vi deg gjerne tilgang. Vi trenger kun å vite hvilken Google konto du ønsker å bruke. Her kan du finne masse spennende statistikk for din nettside. Du kan blant annet se hvordan brukerne beveger seg på siden din, hvilken by de sitter i, hvor lenge de blir på siden og lignende.

Har du spørsmål ang. nettsiden din eller ting du vil endre er det bare å sende en henvendelse til nettsider@1881.no.