Hva er formålet med Eiendomspriser?
Formålet med å ha denne tjenesten er å hjelpe deg med å få oversikt over hva eiendommer blir solgt for slik at det kan bli enklere å estimere verdien på din egen bolig.

Hvordan skal jeg finne de eiendommene jeg leter etter?
Du kan enten søke på adresse, sted eller område i søkefeltet eller bruke zoom-funksjonen i kartet.

Hvilke opplysninger kan jeg finne?
Du kan se hva eiendommer sist ble solgt for og når de sist ble tinglyst. 
Ønsker du å se flere overdragelser og mer informasjon om en enkelt eiendom kan du kjøpe tilgang til mer informasjon fra grunnboken, tidligere eiere, tomteareal, status på bygninger m.m.

Hvorfor mangler siste tinglysning?
Vi oppdaterer databasen hver natt, så når vår leverandør har fått informasjon om ny tinglysning fra Kartverket vil dette stå på Eiendomspriser.no dagen etter.
Du kan sette opp overvåkning av et selvvalgt sted, område eller enkeltadresse og få varsel ved oppdatering på e-post eller SMS ved å logge inn. 

Hva mer kan jeg bruke Eiendomspriser.no til?
Du se kart og skråbilder for valgt adresse, sted eller område, samt se hvilke boliger som er til salgs. 
Du kan du også se hvor høy fare det er for radon, kvikkleire og flom, samt årlige trafikkdøgn ved å logge inn.

Hvorfor vises bare et fåtall av boliger som til salgs?
Eiendomspriser viser først og fremst verdien på eiendommen som har blitt solgt, men det er mulig å bruke tjenesten til å se og vise boligannonser.
Skal du selge din eiendom og ønsker at annonsen skal vises på Eiendomspriser.no kan du se på mulighetene for dette med din megler. 

Hvorfor får jeg ikke opp informasjon om aksjer leiligheter?
Aksjeleiligheter er ikke omfattet av tinglysingsloven. Dataene Digitale Medier 1881 AS har er informasjon om tinglysninger. For mer informasjon vedrørende aksjeleiligheter kan du trykke her.

Hvorfor vises ikke nøyaktig pris?
Eiendomspriser.no er en kommersiell tjeneste, og vårt datagrunnlag er kostbart i innkjøp. Klikk på lenken som viser ca. pris eller orange knapp for å se nøyaktig pris. I tillegg til pris får du også se omsetningshistorikk, eiendomsinformasjon og annen informasjon om eiendommen. 

Hvordan betaler jeg?
Eiendomspriser.no benytter et enkelt 1-klikks betalingssystem for digitalt innhold. Alt innhold du kjøper blir etterfakturert samlet etter 14 dager eller når du passerer 25 kr. Du kan da betale med Vipps eller nettbank.