1881.no mottar hvert døgn nye telefonnumre og oppdatert informasjon

Informasjon som kommer inne er endringer på eksisterende navn og telefonnummer (skjuling, sletting, portering og reservasjon) fra de ulike teleoperatørene (Telenor, Telia, Chess, Talkmore, Telio ect). Hvis du ønsker å endre informasjonen som du finner på ditt navn/nummer ved søk på 1881.no bør du i første omgang ta kontakt med din teleoperatør og deretter endre via Min 1881 Skulle du møte på noen problemer ved innlogging eller annet, er Kundeservice her for å hjelpe deg. Kontakt oss på nummer 8008 1881 og velg det tastevalget som passer deg.

Skulle du finne informasjon om ditt navn eller telefonnummer på 1881.no til tross for at du skal ha reservert dette, er det viktig at du tar kontakt med kundeservice på telefon 8008 1881. Det er alltid en forklaring på hvorfor det fremdeles gir treff ved søk og de vanligste årsakene er:
1. Navn og telefonnummer ble laget selv via vår selvregistrerings-løsning/kontaktskjema og dermed oppdateres ikke denne oppføring mot den informasjonen som står registrert hos en teleoperatør.
2. Det kan ha skjedd et heng ved oppdateringen av informasjonen fra teleoperatøren og til oss.

1881.no viser kun den informasjonen vi mottar fra teleoperatørene og hvis noe er registrert feil, viser vi naturlig nok dette hos oss. Vær obs på at, teleoperatørene ikke oppdaterer informasjonen verken mot Folkeregisteret eller Brønnøysundregisteret. Flytter du/din bedrift må du derfor ta direkte kontakt med teleoperatøren din for adresseendring.

Det tar toppen 24 timer fra du reserverer nummeret ditt hos teleoperatøren og til vi mottar oppdateringen. Ved spesielle tilfeller kan vi selvfølgelig være behjelpelige med å få bort din oppføring i løpet av inneværende dag.
Vi minner om at, skulle navnet og telefonnummeret ditt ha blitt påført en reservasjon, har ikke vi tilgang til å oppheve denne reservasjonen og du må ta kontakt med din teleoperatør. Når de har opphevet reservasjonen vil du normalt bli søkbar på 1881.no i løpet av 24 timer.

Hvis du søker på et navn eller telefonnummer på våre sider og det ikke kommer et resultat, kan dette skyldes at vi ikke har telefonnummeret i vår base eller at telefonnummeret skal være skjult for søk i opplysningstjenestene. Verken vi eller andre opplysningstjenester får lov til å utgi informasjon på et telefonnummer og navn som har blitt reservert fra en teleoperatør.